Ústna voda a poháre

78,00 s DPH

Zahŕňa všetko, čo potrebujete do svojho dávkovača + dopravu zdarma.

Kategorie:
  • Popis

    Naša ústna voda je to najlepšie, čo môžete nájsť na trhu. Je ideálna pre vašich zákazníkov a zamestnancov. Veľký dôraz sme kládli na vytvorenie arómy, ktorá sa ideálne hodí do komerčného prostredia. Aby sme to dosiahli správny efekt, vyskúšali sme niekoľko aróm a chutí a navrhli ústnu vodu tak, aby váš dych osviežila bez toho, aby bola príliš silná. Aróma využíva kyselinu citrónovú na ničenie baktérií, pričom je úplne bez alkoholu a neobsahuje žiadne aktívne zložky. Navyše, ústna voda chutí úžasne. V skutočnosti je to naša vlajková loď.

    Chuť je jemné mätová a nedráždi. Zložky používané v ústnej vode sú voda, glycerín, poloxamér 407, aróma, polysorbát 80, sacharín sodný, sodík, benzoát, kyselina citrónová a modrá.

    Ústna voda je navrhnutá tak, že zahŕňa všetky zdravotné výhody používania ústnej vody, pričom minimalizuje riziko, že by ju ľudia zneužili alebo boli z nej alergickí.

    Úspora pri použití

    Navrhli sme dávkovače ústnej vody tak, aby šetrili životné prostredie, no v skutočnosti sú omnoho lepšie pri znižovaní množstva odpadu, ako sme si predstavovali. Ak ste predtým používali tradičnú ústnu vodu vo fľaši, s nami sa vaše použitie drasticky zníži. V niektorých prípadoch na mieste, kde použili šesť 1,5 litrových fliaš ústnej vody týždenne, teraz používajú menej ako tri fľaše mesačne. To je veľká úspora, však? Ako sme to dokázali?

    Naše dávkovače využívajú tri hlavné vylepšenia:

    1. Kontrolované dávkovanie

    V automatickom dávkovači je nastavené maximálne výdajné množstvo ústnej vody na jedno použitie.

    1. Poháre presne prispôsobené na použitie

    Vyvinuli sme špeciálnu veľkosť pohára na to, aby bol dostatočný na osvieženie dychu. Všetky poháre sú ekologické a na jedno použitie.

    1. Bez rozliatia, bez odpadu.

    Naše dávkovače eliminujú akékoľvek straty spôsobené rozliatím. Hoci to môže to byť len malá úspora denne, časom tie množstvá nemusia byť zanedbateľné.

  • Další informace
    Hmotnost 11.50 kg
    Farba

    Čierna

    Balenie

    6x 1,5l fľaša

    Poháre

    600 ks

    Príchuť

    Ústna voda má mätovú príchuť a neobsahuje alkohol

    Zloženie

    voda, glycerín, poloxamér 407, aróma, polysorbát 80, sacharín sodný, sodík, benzoát,
    kyselina citrónová a modrá 1

    Použitie

    1 Fľaša je na cca 100 až 110 dávok